Visualiseren

De christelijke Stichting Promise heeft een aantal zeer interessante artikelen over visualisatie (technieken):

Visualisatie 
Visualisatie is het gebruik maken van mentale concentratie, geleide fantasie en verbeelding om specifieke doelen op fysiek, psychologisch, beroepsmatig, opvoedkundig of spiritueel niveau te verwezenlijken. Visualisatie probeert de geest te programmeren tot het exploreren van innerlijke krachten en leiding. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een veranderde staat van bewustzijn. (Zoals die bijvoorbeeld kan ontstaan bij meditatie.) Vaak worden er psychische bekwaamheden ontwikkelt of tracht men contact te maken met de geestelijke wereld.  

Klik hier voor het gedege en uitgebreide artikel.

Silva Mind Controls (S.M.C.)
Binnen 48 uur wordt u getraind om u te herinneren, wat u vergeten schijnt te zijn, uw pijn te beheersen, genezing te bespoedigen, slechte gewoontes af te leren, paranormale vaardigheden te ontwikkelen en uw leven meer dan ooit onder controle te krijgen. Dit zijn de beloftes van Silva Mind Control (S.M.C.) die de mens leert, door gebruik te maken van geconcentreerde verbeeldingstechnieken, de “inmense mogelijkheden” van de geest te exploreren in een eigen universum. Onder het mom van een nieuwe trend: Virtueel denken, wordt de postmoderne mens weer teruggetoverd naar de eeuwenoude leugen van de Hof van Eden: te zijn als God.

Voor deze vergoddelijking of nieuwe bewustzijnsdimensie moet de mens door de “piekervaringen van zelfhypnose” heen om te komen tot de aanbidding van het eigen-ik. In dit artikel willen we de inmense gevaren behandelen van een methode, die misschien wel de meest “effectieve psychotechniek” is, die de moderne mens met het occulte in contact leert brengen, door zijn denken te transformeren ver weg van de “eenvoud in Christus”.

Klik hier voor het gehele artikel.

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s